بیوگرافی نقی سیف جمالی

بیوگرافی نقی سیف جمالی همراه با جزئیات و حاشیه ها و عکس ها و تصاویر اینستاگرام
نقی سیف جمالی (متولد ۱۵ مهر ۱۳۳۷، تهران) بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر بود.
زندگینامه نقی سیف جمالی
آغاز کار هنری
از فعالیتهای هنری او میتوان به ایفای نقش در نمایشهای “زنجیر عدالت”، “مریم و مرداویچ”، “دنیای دیوانه دیوانه دیوانه” و “کلبه عمو تم”، مجموعه تلویزیونی معمای شاه، فیلمهای سینمایی “شکار”، “آااادت نمیکنیم”، بیرون از بهشت”، “سهند دریا”، “مثلث ابی”، “من ترانه پانزده سال دارم”، “مارمولک”، “شوریده”، “تردست”، “روایتهای ناتمام”، “کنعان”، “پذیرایی ساده”، “خداحافظی طولانی”، “خانوم” و “ارسال یک آگهی تسلیت برای روزنامه” اشاره کرد.
این بازیگر که طی سالهای اخیر در عرصه تئاتر و سینما حضور فعالی داشت، در نمایشهای «سقراط» به کارگردانی حمیدرضا نعیمی، «ترور» به کارگردانی حمیدرضا نعیمی، «چمدان» به کارگردانی فرهاد آئیش و … به روی صحنه رفت.
حاشیه های نقی سیف جمالی
نقی سیف جمالی بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ بر اثر سکته قلبی در بیمارستان شهید رجایی تهران درگذشت.
پیکر این بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون روز پنجشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ با حضور جمعی از هنرمندان سینما و تئاتر از محل تالار وحدت به سمت قطعه هنرمندان تشییع شد.
فعالیتهای هنری نقی سیف جمالی
بازیگر
رقص پا(۱۳۹۵)
حریم شخصی(۱۳۹۵)
عادت نمیکنیم(۱۳۹۴)
معمای شاه (سریال تلویزیونی)(۱۳۹۴)
خداحافظی طولانی(۱۳۹۳)
جامه دران(۱۳۹۳)
ارسال یک آگهی تسلیت برای روزنامه(۱۳۹۲)
پذیرایی ساده(۱۳۹۰)
پیچ تند (سریال تلویزیونی)(۱۳۸۸)
کنعان(۱۳۸۶)
محیا(۱۳۸۶)
روایت های ناتمام(۱۳۸۵)
تردست(۱۳۸۳)
شوریده(۱۳۸۳)
مارمولک(۱۳۸۲)
من ترانه پانزده سال دارم(۱۳۸۰)
مثلث آبی(۱۳۷۸)
سهند دریا(۱۳۷۰)
شکار۱۰ / ۰(۱۳۶۶
عکس ها و تصاویر اینستاگرامی بیوگرافی نقی سیف جمالی
- عکس اینستاگرامی نقی سیف جمالی
- عکس اینستاگرامی نقی سیف جمالی
- عکس اینستاگرامی نقی سیف جمالی
- عکس اینستاگرامی نقی سیف جمالی
- عکس اینستاگرامی نقی سیف جمالی
- عکس اینستاگرامی نقی سیف جمالی
- عکس اینستاگرامی نقی سیف جمالی
- عکس اینستاگرامی نقی سیف جمالی
- عکس اینستاگرامی نقی سیف جمالی
دیدگاه شما