بیوگرافی لینوس کارن پاولینگ

4 سال پیش
Rate this post

بیوگرافی لینوس کارن پاولینگ به همراه داستان زندگی شخصی و عکس های اینستاگرامی

 در زندگی نامه لینوس کارن پاولینگ اینگونه آمده است که : لینوس کارن پاولینگ، شیمیدانی است که در ۲۸ فبریه سال ۱۹۰۱ میلادی در شهر پورتلند (ایالت اورگون) دیده به جهان گشود. وی تحصیلات دانشگاهی را در ۱۹۲۵ با دریافت مدرک دکترا از انستیتو تکنولوژی کالیفرنیا به اتمام رسانید. لینوس پاولینگ به مطالعه بر روی اتم ها و الکترون ها و اثرات متقابل نیروهای موجود بین آنها پرداخت.

زندگینامه لینوس کارن پاولینگ

بیوگرافی لینوس کارن پاولینگ

زندگی شخصی

وی در نظریه خود ابراز داشت که الکترون ها به صورت جفت جفت بر یکدیگر تأثیر گذارند، که این تأثیر زمانی صورت خواهد گرفت که اتم های دربرگیرنده این الکترون ها کنار هم قرار گرفته باشند. لینوس پاولینگ نظریات خود را در کتابی تحت عنوان “ماهیت بند شیمیایی” در ۱۹۳۹، منتشر کرد و آن را به لویس تقدیم نمود.

او درباره ساختمان های مولکولی موجودات زنده نظریاتی ارائه نمود که از آن جمله در اوایل دهه ۱۹۵۰ اظهار داشت که آرایش مولکولی پروتئین به شکل مارپیچ یا منحنی می باشد که به همراه نظریه کریک واتسون در مورد وجود ساختمان مشابه برای اسید نوکلئیک، تحول عظیمی در گستره علم ژنتیک بوجود آورد. یکی از مفاهیمی که لینوس پاولینگ بیان کرد تحت عنوان (بیماری مولکولی) بود که پایه آن، نظریات وی در مورد ساختمان هی هموگلوبین غیر طبیعی بود.

فرمول ها

فرمولی که در مورد میزان نیروهای بین اتم ها بدست آورد پایه ای برای اختراع مواد پلاستیکی شد که اهمیت کاربردی آنها در زندگی امروز مشخص است. لینوس پاولینگ در دو مرحله به دریافت جایزه نوبل نایل شد. یکی در سال ۱۹۵۴ که جایزه نوبل شیمی را به لحاظ تحقیقاتی که در مورد ساختمان مولکولی انجام داده بود دریافت نمود و دیگری در سال ۱۹۶۳ که جایزه صلح نوبل را که به لحاظ مبارزاتش با کاربرد سلاح های هسته ای اخذ کرد.

مطلب مرتبط:  بیوگرافی هنری فورد

لینوس پاولینگ به شدت با آزمایشات هسته ای کشورهای آمریکا و شوروی مخالفت نمود و اظهار می داشت که دوام زندگی بشری بستگی به مطرود شدن سلاح های هسته ای دارد.

دریافت دو جایزه نوبل توسط لینوس پاولینگ افتخاری بود که پس از ماری کوری، وی تنها شخصی بود که به این افتخار نائل آمد.

عکس های اینستاگرامی بیوگرافی لینوس کارن پاولینگ
Rate this post
0
برچسب ها :

دیدگاه شما

بدون دیدگاه