بیوگرافی تیناشی

1 سال پیش

بیوگرافی تیناشی به همراه داستان زندگی شخصی و عکس های اینستاگرامی

 تیناشـِی جورگِنسـِن کـِچینگوِی (انگلیسی: Tinashe Jorgenson Kachingwe؛ زادهٔ ۶ فوریهٔ ۱۹۹۳) مشهور به تیناشـِی یک هنرپیشه، خواننده، ترانه‌سرا و هنرمند رقص اهل ایالات متحده آمریکا است.

زندگینامه تیناشی

بیوگرافی تیناشی

زندگی شخصی

در زمان کودکی ، تیناش با قلدری همسالانش روبرو شد:

من در مدرسه خیلی مورد آزار و اذیت قرار گرفتم. من تا کلاس نهم به مدرسه دولتی رفتم و تجربه بدی داشتم. من از فراموشی و فارغ التحصیلی و کل تجربه کالج خودداری کردم ، اما احساس بدی درمورد آن ندارم زیرا هر کاری که می کردم همان چیزی بود که واقعاً می خواستم.

Tinashe در لس آنجلس اقامت دارد ، دارای استودیوی اتاق خواب و کمربند مشکی در تکواندو است.

وی از سال ۲۰۰۰ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است.

گزیدهٔ آثار
سینما
جاستین بیبر: هرگز نگو هرگز (۲۰۱۱)
قطار سریع‌السیر قطبی (۲۰۰۴)
تلویزیون
دو مرد و نصفی (۲۰۰۹–۲۰۰۸)
آواتار: آخرین بادافزار (۲۰۰۷)

دیسکوگرافی
Main article: Tinashe discography
Aquarius (2014)
Nightride (2016)
Joyride (2018)
Songs for You (2019)

تورها

Aquarius Tour (2014–۲۰۱۵)
Joyride Tour (2016)
Tour for You (2020

سایر

Justin Bieber’s My World Tour (2010; as The Stunners)
Nicki Minaj’s The Pinkprint Tour (2015)
Iggy Azalea’s The Great Escape Tour (2015; cancelled)
Katy Perry’s The Prismatic World Tour (2015)
Beyoncé’s The Formation World Tour (2016)
Maroon 5’s Maroon V Tour (2017)

مشخصات کلی

تاریخ تولد: ۶ فوریهٔ ۱۹۹۳ (سن ۲۷ سال)، لکسینگتون، کنتاکی، آمریکا
قد: ۱٫۶۵ متر
ملیت: آمریکایی
والدین: اَیمی کاچینگو، مایکل کاچینگو

عکس های اینستاگرامی بیوگرافی تیناشی
0
برچسب ها :

دیدگاه شما

بدون دیدگاه