بیوگرافی مسعود صالحیه
بیوگرافی مسعود صالحیه به همراه داستان زندگی شخصی و عکس های اینستاگرامی
مسعود صالحیه بازیکن و سرمربی سابق تیم ملی والیبال مردان ایران و مربی تیم ملی ناشنوایان ایران است.
زندگینامه مسعود صالحیه
فعالیت ورزشی
صالحیه از سال ۱۳۴۴ تا ۱۳۵۳ به مدت ۱۱ سال پیراهن تیم ملی را بر تن کرد و در دره باشگاهی نیز در تیمهای دخانیات، آبتین و پاس سابقه عضویت دارد. صالحیه در مجموع ۹۳ بار برای تیم ملی بزرگسالان و تیم ملی ارتشهای ایران به میدان رفت.
مسعود صالحیه پیشکسوت والیبال گفت: میتوان از الان روی جوانان برنامهریزی کرد تا در المپیک ۲۰۲۴، تیمی پرقدرت و خوب داشته باشیم نه تیمی که بازیکنان آن از رئیس فدراسیون هم طلبکارند و گستاخ شدهاند.
مسعود صالحیه در مورد مسئله بازیکن سالاری در والیبال ایران اظهار داشت:
در زمان ما پولی در والیبال نبود که چنین مسئلهای اتفاق بیفتد. علاوه بر این همه بازیکنان به پیراهن باشگاهی و تیم ملی تعصب داشتند و به بازیکنان جوانتر انگیزه میدادند.
پیشکسوت والیبال ایران ادامه داد:
اگر بازیکنی به عنوان بهترین بازیکن کشور یا حتی جهان انتخاب شد باید این نکته را همیشه در نظر داشته باشد که اخلاق و رفتار، بسیار بالاتر و مهمتر از مسائل فنی است. زمانی که ولاسکو سرمربی تیم ملی ایران شد، سعید معروف را یک سال کنار گذاشت و گفت هر موقع که تفکر حرفهای پیدا کردی به تیم برگرد. او بعد از یک سال با وساطت فدراسیون به تیم ملی برگشت. ولاسکو اعتقاد زیادی به مسائل اخلاقی در کنار مسائل فنی داشت و هیچکس حتی رئیس فدراسیون جرأت نداشت روی حرف او حرف بزند. او با برنامه کار میکرد و موفق هم بود.
مسعود صالحیه گفت:
ولاسکو در مسابقات انتخابی المپیک ۲۰۱۲ لندن احساس کرد که بازیکنانش دیگر مثل قبل نیستند و از نظر اخلاقی، گستاخ شدهاند. او سرانجام به هر عنوان و بهانهای که بود از ایران رفت و فدراسیون هم از اینکه او رفته و مجبور نیست کل مبلغ قراردادش پرداخت شود، خوشحال شد در حالی که خودش دوست داشت در ایران بماند و کارش را ادامه دهد.
پیشکسوت والیبال ایران تصریح کرد:
متاسفانه چند سال است که بازیکن سالاری در ایران رواج دارد و ما در لیگ و مسابقات ملی و مخصوصاً هنگام اعتراض بازیکنان میتوانیم آن را ببینیم. تماشاگر به سالن میآید تا بازی را ببیند و لذت ببرد نه اینکه با دیدن اعتراض و درگیری بازیکنان، اعصابش خرد شود. متاسفانه هدف فدراسیون نیز در این سالها تنها نتیجهگیری بوده است. فدراسیون بهترین امکانات را در اختیار تیم ملی قرار داد که فقط نتیجه بگیرد و این کاری اشتباه بود.
مسعود صالحیه عنوان کرد:
والیبال ایران در زمان این پاسور (سعید معروف) به بازیکنان دیگری مثل وادی و جواد کریمی بها نداد. معروف و مهدوی برای سالهای متمادی، پاسورهای ثابت تیم ملی بودند تا جلوی رشد پاسورهای دیگر گرفته شود. انتخاب فدراسیون در زمینه سرمربی نیز بعد از ولاسکو در رواج بازیکن سالاری موثر بود چون مربیان بعدی، جدیت لازم را در تمرینات نداشتند.
مسعود صالحیه افزود:
کواچ و لوزانو، مربیان بدی نبودند ولی در ایران نماندند.
بعد از آنها فدراسیون میتوانست از حضور استویچف، جیانی، بروتو و آنتیگا سود ببرد ولی آنقدر معطل کردند تا همه آنها جذب تیمهای دیگر شدند و فقط ایگور کولاکوویچ باقی ماند. کولاکوویچ در مسابقات قهرمانی جهان با بازیکنانی که توان و تعصب نداشتند، نتایج خوبی نگرفت. بازیکن سالاری به واسطه سرمایه گذاری روی جوانان باید ریشهکن شود. میتوان از الان روی جوانان برنامه ریزی کرد تا در المپیک ۲۰۲۴، تیمی پرقدرت و خوب داشته باشیم نه تیمی که بازیکنان آن از رئیس فدراسیون هم طلبکارند. آنها گستاخ شدهاند. وظیفه یک بازیکن، کمک به تیم ملی است و نباید در کارهای دیگر دخالت کند.
مسعود صالحی گفت:
مسئله دیگر در مورد کمیته انضباطی است. این کمیته بازیکنان میلیاردی ما را ۱۰ میلیون تومان جریمه میکند که اصلاً برای آنها مهم نیست. بازیکنان خاطی باید علاوه بر جریمه نقدی، محروم هم بشوند. میتوان با صبوری، راه والیبال را ادامه داد. باید با جذب مربی خوب خارجی که دیسیپلین داشته و دانش بالایی دارد، والیبال را به جایگاه اصلی خود برگرداند.
دیدگاه شما